Häxor i Eastwick 19 oktober

HÄXORNA i  EASTWICK   lördagen 19 oktober

 Peter Jöback

Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm. Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med musikalproducent, Cameron Mackintosh, gjort succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler. Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson.

Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv, drömmen om den perfekta mannen. De tre kvinnorna är musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden.

Peter Jöback gjorde världspremiären av Häxorna i Eastwick på West End i London år 2000. Nu tar han  musikalen till Cirkus i Stockholm tillsammans med några av Sveriges bästa skådespelare och artister.

Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Kl. 13,00 Avresa från Uppsala Konsert

Kl. 15,00 Föreställningen börjar ( föreställningens längd 2 timmar)

Kl 17,15 Åker från Stockholm

kl. 19,00 Slut i Uppsala

Pris 990 kr Inkl. bussresa, entrébiljett, smörgås och dryck på hemvägen

Kontakta oss för att boka denna resa!
Eller ring direkt på 018-32 60 17.